Om oss

Webben och teknik har varit vårt intresse ändå sedan barnsben. I början av 90-talet var vi verkliga pionjärer på Internet, men då fanns inte riktigt samma möjligheter för att lyckas som entreprenör på nätet.

På 2000-talet växte vår entreprenörsanda på nätet. Vi såg då att man verkligen kan använda nätet för konverteringar till riktiga pengar genom att sälja micro tjänster och digitala tjänster genom nätverk som fiverr och 50lappen.

De digitala tjänsterna och micro tjänsterna ledde oss vidare till SEO som blivit en stor marknad. Google låg i ständig förändring med sina stora justeringar i sökresultaten, vilka kunde göra nätet till heaven or hell för olika domäner. Det fanns tunga dagar då vi försökte jobba upp svartlistade domäner i sökresultaten åt kunder, men också dagar då vi fann att vissa domäner vi själva inhandlat låg i topp. Detta ledde oss in på affiliateverksamheten.

komma igång och bli affiliate

Vad händer om en domän som ligger 1:a på Google får en affiliatelänk? Svar: affiliatelänkarna ledde till intäkter och passiv inkomst, lite som att vinna på lotto när vi kunde spåra resultat från de olika hemsidorna som fått affiliatelänkar.

Detta är anledningen till att vi har skapat affiliateprogrammen, dvs de stora positiva fördelarna som finns, samt hjälpa andra att lyckas med affiliate marknadsföring och även skapa en kunskapsbank för affiliates i Sverige.