affiliateprogram

Att bli affiliate är relativt enkelt. Det enda du behöver är en hemsida eller blogg för att komma igång och få den godkänd i ett affiliatenätverk och/eller affiliateprogram. Att bli en framgångsrik affiliate, är däremot desto mer krävande, speciellt om man inte har kännedom om digitala konverteringar eller att bygga hemsidor. Men misströsta ej, Affiliateprogrammen har de rätta lösningarna oavsett vilken nivå ni befinner er i.

Den absolut bästa affiliate träningen hittar ni om ni skapar upp ett gratis konto hos Wealthy Affiliate

För dig som är helt novis med affiliate

Har du varken en hemsida eller blogg, men snabbt vill komma igång med att bli affiliate och börja dra in extra inkomster? Det räcker att du har ett intresse inom någon bransch. Då har vi på affiliateprogrammen ett skräddarsytt paket för dig, till mycket bra pris.

Affiliate Novis paketet inkluderar:

  • Domänanalys
  • Hemsida som är sökmotorvänlig
  • Hosting
  • Hjälp att koppla din hemsida mot affiliatenätverk och affiliateprogram
  • Innehållsrika och konverterande texter
  • Inkluderande sökord

Med Affiliate Novis paketet får du allt som krävs för passiv inkomst år efter år. Vi har satt upp hemsidor som genererar 20 000 – 30 000 SEK per år efter första året de varit uppsatta. Det enda vi har behövt lägga är ca 1-2 timmars arbete totalt per år när hemsidorna väl varit uppsatta. Om du då väljer att arbeta med hemsidan vi levererar till dig, med nytt och bra innehåll så är endast the sky the limit. Men detta väljer du självklart.

Priset för Affiliate Novis paketet är 15 000 SEK, exkl moms. 
Oslagbart!

En serviceavgift för WordPress hosting tillkommer. Vi ser till att er WordPress hemsida är säker och uppdaterad för bara 1980:- exkl. moms per år.

För dig som har en hemsida med anslutna affiliateprogram

Har du en hemsida med redan anslutna affiliateprogram, men du tycker inte den genererar tillräckligt med intäkter? Vi har program för att göra er affiliate hemsida mer lönsam! Kontakta oss för mer info

För dig som har en hemsida, men inte är ansluten till något affiliateprogram

Är din hemsida/blogg redan ansluten i affiliatenätverk, så är mycket redan vunnet. Vi kan hjälpa er analysera vilka affiliateprogram ni bör satsa på och hjälpa er på traven med att få en mer konverterande hemsida.

För dig som är duktig skribent, men inte vill tänka på tekniken och kostnader med hemsidor

Om du är en duktig skribent, så kan du börja tjäna pengar direkt genom några av våra redan färdiga affiliate hemsidor. Kontakta oss för mer info

För dig som vill lära dig mer om att bli affiliate på egen hand

Det finns många bra kurser och snabba utbildningar på Youtube och Udemy.

På nätet finns oändligt med material både gratis och i betalversioner. Ofta lönar det sig att betala lite för att få mer värdefull information om hur du kan bli affiliate.

Exempelvis har kursen nedan hjälpt många affiliates komma vidare med att bli lönsamma på nätet:

https://affiliateprogrammen.se/goto/super-affiliate/